Txistorrak, odolkiak eta mondejuak




← Saltokien zerrendara itzuli
?>
txistorra morcilla comprar


Tolosaldean ohikoa da, batik bat, udazken eta neguan, odolkiak eta mondejuak topatzea, babarrunaren garaiarekin bat eginez. Modu artisauan egindako hestebeteak topatu ahal dira leku askotan. 

Odolkiak txerriaren gantza eta odola, tipula, porrua, gatza, oreganoa, perrexila eta piparra izaten du. Mondejua, aldiz, ardiaren tripaki eta gantzarekin, porruarekin, tipularekin, piperrautsarekin eta arrautzarekin egiten da. Barriola Harategian ere idi-mondejuak sortu dituzte, lehenengoz.

Txistorrari dagokionez, ohikoa izaten da, batik bat Inauterietako Ostegun Gizen egunean. Urte sasoi osoan izaten da eskuragarri. Ohiko txistorraz gain, trufarena, Ibarrako Piparrena, Txuletarena edo Baratxuri Beltzarena ere egiten dira, aniztasun handia eskainiz. Txistorra berezi horiek Ibarrako Barriola Harategian topatuko dituzu bakarrik.




Non eros dezaket?

Euskal Herria Kalea, 13, 20400 IbarraBarriola Harategia

Zerkausia Kalea, 9A, 20400 TolosaTolosako AzokanMahala postuan (larunbatetan)

morcilal mondeju chistorra
Odolkia mondejua txistorra
Barriola pipar txistorra
Barriola pipar txistorra
Barriola Txistorra Trufa
Barriola Txistorra Trufa
odolkia
odolkia
morcilla tolosa
Tolosako azoka odolkia
mondejua
Mondejua
mondejua
Mondejua
Barriola Txistorra
Barriola Txistorrak
Odolkia
Odolkia
Barriola txistorras
Barriola txistorrak
Txistorrak barriola
Barriola txistorrak
Txorixoa
Txorixoa