Tolosatik 10,4km-ra
Zabala sagardotegiak 200 urte inguruko tradizioa du sagardogintzan, sagardoa erabat autoktonoa den sagarrarekin egiten dute. Urtean 160.000 litro sagardo inguru egiten dituzte.
Sagardotegiko menu tipikoa eskaintzen du, bakailao tortilla, bakailao frijitua piperrekin, txuletoia eta postrea dira. Sagardo onenarekin lagunduta, noski.
Sagardotegiko menu tradizionalaz gain, enkarguz, bakailaoa saltsan, bakailao solomoa parrillan, menu beganoa eta zeliakoentzako menua eskaintzen dira.
Gipuzkoako Foru Aldundiko sagardo onenaren saria 3 aldiz irabazi dute.
Urtarriletik maiatzera zabaltzen da.
Prezioa: 40€
Ordutegia
Astelehena: Itxita
Asteartea: Itxita
Asteazkena: 19:30 - 23:00
Osteguna: 19:30 - 23:00
Ostirala: 13:00 - 23:00
Larunbata: 13:00 - 23:00
Igandea: Itxita
Harremanetarako datuak
Nola iritsiGoiburu Auzoa 5, 20150 Aduna, Gipuzkoa
E-postainfo@rzabala.com
Telefonoa+34 943 690 774
Instagram@zabalasagardotegia
FacebookZabala Sagardotegia
Webawww.rzabala.com