Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Bidania-Goiatz | Bisita gidatua · Dastaketa

Urdapilleta

← Itzuli esperientzia guztien zerrendara
Urdapilleta Euskal Txerria Elola Azpikoa caserio


Pello Urdapilleta, bere Elola baserrian, Euskal Txerri autoktonoa berreskuratzeko lanean ari da. 400 Euskal Txerri buru baino gehiago ditu, aske bizi direnak eta modu naturalean elikatzen direnak, pago eta haritz ezkurrez, gaztainez, hurritzez eta belarrez. Nekazaritza jasangarriaren adibide bikaina da.

Behin txerria sakrifikatuta, modu tradizionalean egiten dituzte produktuak, inolako kontserbatzaile kimiko edo koloratzailerik gabe: urdaiazpikoa, pankartatxoa, solomoa, txorizoa, txistorra, patea…

Bi bisita gidatu dastaketarekin

Inguru paregabean dagoen ustiategia bisitatu, eta, amaitzeko, bertako produktuen zaporeaz gozatu baserri ederreko txokoan.

• Bisita hestebete hotzen dastaketarekin: txorizoa, saltxitxoia, solomoa eta urdaiazpikoa; ogia, ura, txakolina, ardoa edo sagardoa. Prezioa pertsonako: 48,8 €.

• Bisita hestebete hotzen dastaketarekin – txorizoa, saltxitxoia, solomoa eta urdaiazpikoa – eta momentuan prestatuak – txistorra eta saltxitxa –; ogia, ura, txakolina, ardoa edo sagardoa. Prezioa pertsonako: 61 €.




Harremanetarako datuak

Nola iritsiCaserío Elola Azpikoa, Bidania-Goiatz

Batez besteko iraupena02:30

HizkuntzakGaztelania eta euskera

NoizUrte guztian zehar

Prezioa48€-61€ (produktu dastaketarekin)

Telefonoa+34 943 681 006

Webgunea