Aburuza Sagardotegiak Euskal Herrian hain errotuta dagoen Txotxaren tradizio gastronomiko eta kulturalak ezkutatzen duena barrutik gozatzeko aukera ematen du.
Adunan dago, Gipuzkoan, eta sagarrondo ugariz inguratuta dago, Aburuzan sagardo gehiena beren sagarrondoekin egiten baitute. Horri esker, sagardoaren ekoizpen prozesu osoa ikusi ahal izango duzu.
BISITA GIDATUA ETA OTORDUA
Ostiraletan 19:30etan eta larunbatetan 12:30etan.
Prezioak: helduak: 50€, 14-17 urte 35€, 4-13 urte 20€ (iraupena 3 ordu)
Prezioak garraioarekin: 65€, 14-17 urte 45€, 4-13 urte 20€ (iraupena 4 ordu)
• Bisita gidatua sagasti eta upategira
• Sagardoa ekoizteko prozesuaren azalpena
• Sagardo dastaketa
• Euskal sagardotegiko menu tradizionala.
DASTAKETA GIDATUA ETA BAZKARIA
Ostiral eta larunbatetan 13:30etan.
Prezioak: helduak: 45€, 14-17 urte 38€, 4-13 urte 20€.
Iraupena: 3 ordu
• Sagardoa ekoizteko prozesuaren azalpena
• Sagardo dastaketa
• Euskal sagardotegiko menu tradizionala.
Harremanetarako datuak
Nola iritsiGoiburu auzoa, Aduna
Batez besteko iraupena01:00
HizkuntzakGaztelera eta euskera. Ingelesa eta frantsesa
NoizUrte guztian zehar aurrez hitzartuta
Prezioa45€-tik gora (bazkaria barne)
Telefonoa+34 943 692 452
Webgunea