Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Amasa-Villabona | Bisita gidatua · Dastaketa

HIKA upategia

← Itzuli esperientzia guztien zerrendara
Hika txakolindegia non jan villabona


Goza ezazu esperientzia ahaztezin batez gure upeltegian eta inguruan. Txakolina egiteko prozesua ikasiko duzu, eta bisita amaitzeko, gure ardoak eta gure euskal gastronomia dastatuko dituzu.

Iristen zaretenean, eraikinaren terrazan elkartuko gara, eta, handik, upategiaren historia azalduko dizuegu, inguratzen duen paisaia, inguruko herrietako pasadizo batzuekin.

Ondoren, upeltegiaren barrualdera joango gara, gure txakolina nola ekoizten dugun eta horretarako erabiltzen ditugun sistema bereziak azaltzeko. Amaitzeko, gure ardo ezberdinen dastaketa eta aperitibo on bat egingo dugu.

• Bisita gidatua, txakolin dastaketa eta bruncha: 27,5€. 4-6 pertsona, 122,4€.
• Bisita gidatua, txakolin dastaketa aperitibo eta bazkariarekin: 60,5€

Aperitiboa:
– Ibarrako piparra Kantabrikoko antxoa eta azeitunarekin gilda
– Izokin ketua parrillan gatzatuta
– Tolosako babarrunak
– Legatz frijitua
– Urdaiazpiko kroketa
– Txistorra frijitua
– Txekor mutur arrautzatuak
– idiazabal gazta

Edateko:
– HIKA Txakoli Xirimiri
– HIKA Txaloki Zuria
– HIKA Txakoli Gorria
– Insalus ura




Harremanetarako datuak

Nola iritsiOtelarre auzoa 40, Villabona

Batez besteko iraupena01:30

HizkuntzakGaztelera, euskera, ingelesa eta frantsesa

Taldearen gutxienekoa4 pertsona

NoizUrte guztian zehar aurrez hitzartuta

Prezioa27,5€-tik aurrera

Telefonoa+34 943 142 709

Webgunea