Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Bidania-Goiatz | Restaurantes

BAILARA


gourmet Miembro Tolosa Gourmet

← Volver a la lista de restaurantes
Iriarte Jauregia


A 11,9km de Tolosa

Bailara Restaurant dirigido por el Chef Enrique Fleischmann. La cocina de Bailara lleva el sello indiscutible de su jefe de cocina Jesús Viejo Gómez. Sus platos son el resultado de un trabajo en equipo junto a Olatz Otamendi Roteta (segunda de cocina) donde Jesús Viejo expone su propia visión y sensibilidad , aportando y creando nuevos matices a la cocina de su maestro Enrique Fleischmann.

El privilegio de disfrutar de un entorno natural excepcional que nos ofrece productos de la máxima calidad.
Productos locales, que nacen de las huertas y las granjas más cercanas, y que elaboramos con el máximo respeto por los aromas, sabores y formas naturales.

La naturaleza les inspira y ofrece lo mejor de sí en cada estación, y la carta es el mejor homenaje que pueden brindarle.
Los platos son el reflejo de su personalidad. Tradición, innovación, profesionalidad y pasión por su trabajo. Cocina con alma.

El restaurante forma parte del Hotel Iriarte Jauregia de Bidania-Goiatz.

Cerrado de primeros de diciembre a último viernes de febrero.

Menú degustación de mercado: 85€



sello gastronomica sello kodeetikoa sello confidential


Horario

Lunes: Cerrado

Martes: Cerrado

Miércoles: Cerrado

Jueves: 13:00 - 15:00 // 20:00 - 22:00

Viernes: 13:00 - 15:00 // 20:00 - 22:00

Sábado: 13:00 - 15:00 // 20:00 - 22:00

Domingo: 13:00 - 15:00 // 20:00 - 22:00


Reservar