Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Asteasu

Sidrería Sarasola




← Volver a la lista de comercios
Sidreria Sarasola Asteasu 7


La sidrería Sarasola de Asteasu, ubicada en la zona conocida como Zabalgaina, inició su andadura en 1970 de la mano del abuelo del actual propietario, Aniceto Sarasola. Aunque los inicios de la sidrería fueron los de una sidrería del barrio, donde se reunían los vecinos y degustaban la sidra, con el tiempo abrieron sus puertas al amplio público. El 75% de la manzana con la que se elabora la sidra autóctona es local, concretamente de los manzanales propios y de la zona. Actualmente producen 120.000 litros de sidra al año.

En la sidrería Sarasola de Asteasu ofrecen un menú de sidrería tradicional: tortilla de bacalao, bacalao con pimientos, chuletón y queso, membrillos y nueces.

Abre de enero a finales de junio.

Los viernes también se puede reservar para comer.





Horario

Lunes: Cerrado

Martes: Cerrado

Miércoles: 20:00 - 00:00

Jueves: 20:00 - 00:00

Viernes: 20:00 - 00:00

Sábado: 13:30 - 18:00 // 20:00 - 00:00

Domingo: 13:30 - 18:00 // 20:00 - 00:00


¿Qué productos típicos de Tolosaldea puedo encontrar?

También te
puede interesar...