← Berri guztiak ikusi
Altzo | Blog · Gastronomia

Altzoko Ostatua, babarrun jana eta txerrikumea

Gehiago irakurri


Urtarotasunak zeharkatutako menuak eskaintzen dituzte.

Bataio, urtebetze eta tankerako ospakizunetarako eskaintza berezia daukate.

Eguneko menu arrunta eta asteburuko menua beti daude prest. Sasoia denean, babarrun jana ematen dute. Txerrikumea eta arkumea ere bai.




Herriko erdigunean

Giro lasaia izanda ere, egiteko ugari eskaintzen die bisitariei Altzok. Historia handiko tokia da, bizirik jarraitzen duena. Bizitza horretatik asko, herriko plazan bertan kokatutako Altzoko Ostatuan gertatzen da.






Astebururo karta eta menua aldatzen dituzte, baina beti izaten dituzte entsaladak, potajeak eta barazki menestrak. Haragia, arraina eta saltsan egindako plater tradizionalak ere bai.

Menua nahiko itxia bada ere, beti ematen ditu aukerak: banatzeko errazioa, entsalada epela, onddo eta itsaski crepe-ak, arrainak eta haragiak… Txerrikume, arkume, untxi eta oilasko errea ere beti dituzte eskura.





Postreak, etxean egindakoak eta tradizionalak izan ohi dira, nahiz eta berritzaileagoak ere eskaintzen dituzten noizbehinka: arrautza, kafe eta gazta flanak, maracuja mousse-a, gazta tarta, pantxineta, hostorea eta tartak….




Bisitatu Altzoko Ostatua

Ospakizun berezietarako menu desberdinak dituzte, nahiz eta nahi bezala osatu ditzaketen interesdunek. Mugimendu handia erakartzen du horrek. Eta logelak irekitzera doa laster.

Telefonoa 943 65 22 62
Altzo-Muino Auzoa, 72
20268 Altzo, Gipuzkoa

Fitxa ikusi



Artículos relacionados